Premis
 

XCI Cartell de premis i de borses d'estudi

Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2022

Barcelona 2021


Societat Catalana de Matemàtiques

Premi Emmy Noether (Societat Catalana de Matemàtiques)

Amalie Emmy Noether, matemàtica

Erlangen (Alemanya), 1882 - Bryn Mawr (Estats Units d’Amèrica), 1935

6a convocatòria.

Premi instituït l’any 2016.

Ofert als millors treballs de fi de grau (TFG) de matemàtiques amb l’objectiu d’incentivar els alumnes en l’elaboració de treballs de bon nivell.

S’atorgarà a un graduat o una graduada que, entre l’1 de gener i el 31 d’octubre de 2021, hagi defensat el TFG en un dels tres graus de matemàtiques que s’imparteixen a Catalunya (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya).

El jurat estarà format per professors universitaris vinculats a alguna de les tres universitats esmentades. Serà nomenat per la Societat Catalana de Matemàtiques, que en decidirà el nombre en funció de la quantitat de treballs presentats i buscarà l’equilibri entre les tres universitats implicades.

Els membres del jurat no poden ser directors dels treballs presentats.

Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari disponible al web de l’IEC, al qual caldrà adjuntar el treball en PDF, un certificat d’estudis i una còpia del DNI.* El comprovant de la tramitació telemàtica s’ha d’enviar signat a premis@iec.cat.

L’import total dels premis, dotats per la Fundació Privada Cellex, és de vuit-cents euros (800 €) per al premi i quatre-cents euros (400 €) per a la menció. Les persones premiades rebran un diploma acreditatiu. A més, els treballs guanyadors seran acceptats per a ésser publicats en els Reports@SCM, en el format que correspon a la revista.

Es poden concedir premis ex aequo. En el cas que el jurat doni més d’un premi o menció ex aequo, se seguirà la regla següent: la quantitat total repartida serà d’un màxim de 1.600 € i la dotació per premi ha d’ésser el doble que per la menció.

  

* La capacitat màxima de cada fitxer és de 100 MB.

 

Termini d’admissió de candidatures: 3 de desembre de 2021, a les 13 hores

Acte públic de lliurament a la seu de l’IEC: diada de Sant Jordi del 2022

 

Vull presentar o gestionar una candidatura

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. gabinet.presidencia@iec.cat - Informació legal