Premis
 

LXXXVIII Cartell de premis i de borses d'estudi

Convocatňria dels Premis Sant Jordi 2019

Barcelona 2018


Societat Catalana d’Economia

Premi Ferran Armengol i Tubau

12a convocatňria.

La Societat Catalana d’Economia i la Fundació Armengol i Mir van instituir, amb periodicitat triennal, el Premi Ferran Armengol i Tubau a la millor obra, treball, tesi o estudi sobre les assegurances, des de les perspectives econòmica, jurídica, històrica, financera o social.

El premi pot recaure en persones tant de dins com de fora de les terres de llengua i cultura catalanes. Les obres es poden presentar en català, espanyol o anglès.

Les candidatures s’han d’adreçar per correu postal a la Secretaria del Premi Ferran Armengol i Tubau (Societat Catalana d’Economia, Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o per correu electrònic a sce@iec.cat.

Totes les candidatures rebudes seran estudiades per la Junta de Govern de la Societat, constituïda en comitè ad hoc, que en seleccionarà un màxim de cinc.

Un cop seleccionades les candidatures, es constituirà el jurat que ha d’adjudicar el premi, que serà format pel president i el tresorer de la Junta de Govern de la Societat Catalana d’Economia, i cinc persones més de reconegut prestigi en el camp de les assegurances.

La dotació del premi és de sis mil euros (6.000 €), quantitat patrocinada per la Mútua de Propietaris. També hi col·laboren el Consell de Col·legis de Mediadors d’Assegurances de Catalunya i el Col·legi d’Actuaris de Catalunya.

Si el premi es declara desert, la Societat Catalana d’Economia en pot destinar els diners a subvencionar un estudiós perquè prepari un treball d’investigació sobre assegurances, sota la direcció d’un membre del jurat o de la Junta, el qual serà publicat per la Societat Catalana d’Economia.

Termini d’admissió de candidatures: 30 de novembre de 2018, a les 13 hores

Lliurament del premi: en un acte al llarg del curs 2018-2019, amb una conferčncia a cŕrrec de la persona guardonada.

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. gabinet.presidencia@iec.cat - Informació legal