Premis
 

LXXXVIII Cartell de premis i de borses d'estudi

Convocatōria dels Premis Sant Jordi 2019

Barcelona 2018


Centre Catalā de la Nutriciķ de l’IEC (CCNIEC)

Premi CCNIEC Marc Viader, a la innovaciķ en productes alimentaris

9a convocatōria.

Premi instituït l’any 2009.

Ofert a qualsevol empresa alimentària o relacionada amb la nutrició dels Països Catalans.

El formulari de sol·licitud es pot descarregar del web del CCNIEC (www.ccniec.cat). En el cas que no sigui possible remetre la sol·licitud per correu electrònic, es pot enviar per correu certificat (en aquest cas l’original i vuit còpies) a la Secretaria del Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona).

En la sol·licitud hi han de constar l’empresa que es presenta al premi i els motius pels quals hi opta. La candidatura pot ser presentada per la mateixa empresa o bé per iniciativa de qualsevol particular o membre del CCNIEC.

El jurat serà format pel president del CCNIEC, el Comitè Permanent del CCNIEC, el director general de Salut Pública i el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Alimentàries de la Generalitat de Catalunya. Actuarà com a secretari del jurat, amb veu però sense vot, el secretari del CCNIEC.

La decisió serà inapel·lable i es notificarà a l’empresa guanyadora durant els tres mesos següents al termini per a poder presentar les sol·licituds.

Aquest premi no té dotació econòmica sinó el reconeixement certificat pel CCNIEC de l’empresa guardonada. L’empresa premiada rebrà un diploma acreditatiu.

El premi pot restar desert o no ésser adjudicat.

Termini d’admissiķ de candidatures: 24 d’agost de 2018

El lliurament del premi s’efectuarā en el marc d’un acte ordinari del Centre Catalā de la Nutriciķ.

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. gabinet.presidencia@iec.cat - Informació legal