Premis
 

XCIII Cartell de premis i de borses d'estudi

Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2024

Barcelona 2023


Es podran presentar les candidatures a partir de les 9 hores del dia 24 d’abril i fins a les 13 hores del dia 3 de desembre de 2023 (excepte que les bases especifiquin uns altres terminis).


Societat Catalana de Química

Premi de la Societat Catalana de Química (per a estudiants)

61a convocatòria.

Premi instituït l’any 1962.

Ofert a un treball de fi de grau (TFG) de química realitzat per alumnes d’universitats de terres de llengua catalana.

Poden participar en aquesta convocatòria estudiants universitaris i titulats que hagin defensat el TFG durant el curs 2022-2023.

Els treballs han d’ésser inèdits i poden estar redactats en català, castellà o anglès. Caldrà presentar un resum en català d’una pàgina (2.500 caràcters amb espais).

Els treballs que hagin estat premiats anteriorment o subvencionats per l’IEC o per una altra institució no es poden considerar.

El jurat, nomenat per la Junta Directiva de la SCQ, tindrà en compte el contingut i la qualitat del treball, així com la correcció escrita en català.

Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari disponible al web de l’IEC, al qual caldrà adjuntar el treball en PDF; el resum del treball en català; una carta de recomanació del supervisor/a, que certifiqui que és el treball original que es va presentar com a TFG, i un certificat de la nota obtinguda —‌que es demana que sigui, com a mínim, de 8,5 punts.* El comprovant de la tramitació telemàtica s’ha d’enviar signat a premis@iec.cat.

La dotació del premi és de sis-cents euros (600 €). Es poden concedir fins a dos accèssits sense dotació econòmica.

Les persones guardonades rebran un diploma acreditatiu.

En el cas que ho consideri convenient, i segons la qualitat i l’adequació dels continguts dels treballs presentats, la SCQ pot no adjudicar el premi.

L’acceptació del premi implica el compromís, per part dels autors, d’adaptar el treball al format d’article redactat en català per a la publicació en la Revista de la Societat Catalana de Química.

La disponibilitat de la dotació del premi prescriu al cap de sis mesos de la seva concessió.

 

* La capacitat màxima de cada fitxer és de 100 MB.

 

Termini d’admissió de candidatures: 1 de desembre de 2023, a les 13 hores

Acte públic de lliurament a la seu de l’IEC: diada de Sant Jordi del 2024

 

Vull presentar o gestionar una candidatura

 

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. premis@iec.cat - Informació legal