Premis
 

LXXXIX Cartell de premis i de borses d'estudi

Convocat˛ria dels Premis Sant Jordi 2020

Barcelona 2019


SECCIË DE FILOSOFIA I CI╚NCIES SOCIALS

Premi IEC de la Secciˇ de Filosofia i CiŔncies Socials

1a convocat˛ria.

Ofert a un treball d’investigació o d’assaig sobre qualsevol de les matèries de la Secció (comunicació i antropologia, dret, economia, filosofia, geografia i demografia, pedagogia i psicologia, sociologia i ciència política).

Les obres, que han de ser redactades en llengua catalana, poden ser inèdites o publicades els dos darrers anys, és a dir, des de l’1 de gener de 2018. Si l’obra ha estat publicada, pot presentar la candidatura l’autor o autora o qualsevol membre de l’IEC.

Les obres ja premiades per l’IEC o per una altra institució o entitat en concursos anteriors a la data d’adjudicació del premi, així com les subvencionades per l’IEC, no es podran considerar.

Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari disponible al web de l’IEC, al qual caldrà adjuntar el treball en PDF. Si és una obra publicada, se n’haurà de dipositar un exemplar imprès a la seu de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona), acompanyat del comprovant de la tramitació telemàtica.

La ponència serà formada per set membres: el president i el secretari general de l’IEC i cinc membres de la Secció de Filosofia i Ciències Socials.

La dotació del premi és de dotze mil euros (12.000 €) i la persona premiada rebrà un diploma acreditatiu.

El premi pot restar desert o no ésser adjudicat. No es poden atorgar ex aequo ni concedir accèssits. La propietat intel·lectual de l’obra premiada és dels autors.

Es podran recollir els treballs no premiats fins al 30 de juny de 2020. L’Institut no es compromet a tenir-los a disposició dels autors després d’aquesta data.

La disponibilitat de la dotació del premi prescriu el dia 10 de juliol de 2020.

 

 

NOTA:

El Premi IEC de la Secció de Filosofia i Cncies Socials substitueix els set premis triennals que fins ara convocava l’IEC per mitjà de la Secció de Filosofia i Cncies Socials.

Termini dĺadmissiˇ de candidatures: 29 de novembre de 2019, a les 13 hores

Acte p˙blic de lliurament a la seu de lĺIEC: abril 2020

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. gabinet.presidencia@iec.cat - Informació legal