Premis
 

LXXXIX Cartell de premis i de borses d'estudi

Convocat˛ria dels Premis Sant Jordi 2020

Barcelona 2019


Fundaciˇ Ferran Sunyer i Balaguer (FFSB)

Premi MatemÓtiques i Societat (Fundaciˇ Ferran Sunyer i Balaguer)

Ferran Sunyer i Balaguer, matemàtic
Figueres, 1912 - Barcelona, 1967

12a convocat˛ria.

Premi instituït l’any 2008 per la Fundació Ferran Sunyer i Balaguer, amb la finalitat d’estimular la presència de les matemàtiques en els mitjans de comunicació.

Ofert a autors de reportatges o activitats, en qualsevol llengua, de caràcter generalista, sobre qualsevol aspecte de les matemàtiques (ensenyament, recerca, divulgació, presència en la societat, etc.), produïts als Països Catalans en els dotze mesos anteriors a la data de resolució.

Les candidatures poden ésser presentades per persones físiques o jurídiques vinculades als mitjans de comunicació i a l’ensenyament o la recerca de les matemàtiques, així com pels membres del Patronat de la Fundació Ferran Sunyer i Balaguer.

Tota la documentació ha d’ésser enviada en suport digital a la Fundació Ferran Sunyer i Balaguer (ffsb@iec.cat).

El Patronat de la Fundació valorarà la qualitat del treball, la temàtica tractada, l’impacte social i l’ús de la llengua catalana. L’adjudicació del premi es resoldrà durant el mes de març del 2020.

Aquest premi consisteix en una peça que reprodueix una escultura del fons d’art de l’Institut d’Estudis Catalans i la persona premiada rebrà un diploma acreditatiu.

Termini dĺadmissiˇ de candidatures: 28 de febrer de 2020

Acte p˙blic de lliurament a la seu de lĺIEC: abril 2020

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. gabinet.presidencia@iec.cat - Informació legal