Premis
 

XCIV Cartell de premis i de borses d'estudi

Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2025

Barcelona 2024


Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació

Premi M. del Carmen de la Torre Boronat de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (per a estudiants)

M. del Carmen de la Torre Boronat, bromatòloga i toxicòloga; fundadora i primera presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació
Barcelona, 1932-2021

22a convocatòria.

Premi instituït l’any 2003.

Ofert a un treball d’investigació, bibliogràfic o d’assaig sobre les ciències de l’alimentació. Poden participar en aquesta convocatòria estudiants de grau, postgrau o doctorat que hagin obtingut el corresponent títol en els dos anys anteriors a la convocatòria del premi.

S’estableixen dues categories:

A) Una primera categoria per a treballs d’estudiants de grau i de postgrau. Els treballs han d’ésser inèdits i redactats en català. S’atorgaran dos premis amb una dotació econòmica de cinc-cents euros (500 €) cadascun.

B) Una segona categoria per a treballs d’estudiants de doctorat. Es premiarà un article científic publicat en una revista indexada i que s’hagi desenvolupat en l’àrea d’alimentació i càncer, preferentment. Caldrà presentar l’article original i un resum en català de 1.000 paraules com a màxim. S’atorgarà un premi de mil euros (1.000 €), patrocinat per Laboratoris Ordesa.

Els treballs que hagin estat premiats anteriorment o subvencionats per l’IEC o per una altra institució no es poden considerar.

Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari disponible al web de l’IEC, al qual caldrà adjuntar el treball en PDF, un resum del treball (només en el cas de la categoria B), un certificat d’estudis i una còpia del DNI.* El comprovant de la tramitació telemàtica s’ha d’enviar signat a premis@iec.cat.

El jurat serà nomenat per la Junta Directiva de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA).

Es poden concedir fins a dos accèssits sense dotació econòmica en cadascuna de les dues categories.

Les persones guardonades rebran un diploma acreditatiu.

L’ACCA publicarà un extracte del treball o dels treballs premiats en la revista TECA. La disponibilitat de la dotació del premi prescriu el dia 11 de juliol de 2025. 

 

 

* La capacitat màxima de cada fitxer és de 100 MB.

 

 

Termini d’admissió de candidatures: 29 de novembre de 2024, a les 13 hores

Acte públic de lliurament a la seu de l’IEC: diada de Sant Jordi del 2025

 

Vull presentar o gestionar una candidatura

 

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. premis@iec.cat - Informació legal