Premis
 

XCIII Cartell de premis i de borses d'estudi

Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2024

Barcelona 2023


Premi de Recerca JOAN JULIÀ-MUNÉ per a treballs de fi de grau en l’àmbit de la filologia catalana

Joan Julià-Muné, filòleg i lingüista impulsor dels estudis de filologia catalana a Lleida
Cornellà del Terri, 1950 - Lleida, 2020

2a convocatòria.

Premi biennal instituït l’any 2021 per la Delegació de Lleida de l’IEC en col·laboració amb el Departament de Filologia i Comunicació de la Universitat de Lleida.

Ofert al millor treball de recerca de fi de grau en l’àmbit de coneixement de la filologia catalana presentat en qualsevol universitat durant els anys 2022 i 2023.

Poden aspirar a aquest premi treballs íntegrament inèdits, redactats en català i amb un resum en anglès (2.000-3.000 caràcters amb espais). Els treballs han d’estar presentats adequadament perquè es puguin difondre i han de tenir una extensió màxima de dues-centes pàgines (no superior a 2.800 caràcters amb espais per pàgina).

Els treballs que hagin estat premiats o subvencionats en qualsevol mena de convocatòries, o que hagin estat publicats de manera total o parcial (excepte si han estat inclosos en repositoris acadèmics), no es poden considerar.

Els treballs s’han d’enviar en suport digital a la Delegació de Lleida (lleida@iec.cat) fent constar el nom, NIF, telèfon i adreces postal i electrònica de l’autor/a. Un exemplar imprès en paper, amb certificació postal, ha de ser enviat a la seu de la Delegació de l’IEC a Lleida (Edifici Polivalent - Universitat de Lleida. Carrer de Jaume II, 71. 25001 Lleida).

La ponència serà formada per cinc especialistes de centres universitaris dels territoris de llengua catalana o de fora de l’àmbit lingüístic català.

La dotació del premi és de mil euros (1.000 €).

El premi pot restar desert o no ésser adjudicat. No es poden atorgar premis ex aequo ni concedir accèssits.

El treball premiat serà publicat per l’IEC en format digital.

Termini d’admissió de candidatures: 15 de febrer de 2024

Lliurament del premi: setmana de Sant Jordi del 2024 a la Universitat de Lleida

 

 

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. premis@iec.cat - Informació legal